gallery/imgs-terugknop
gallery/koppen-opwermerkop

DISCO TIME!

Elke zaterdagavond (zaterdag 22 februari 2020) met carnaval knalt het dak van d’n bork. Het is weer tijd om te dansen, zingen, en je helemaal uitleven op deze avond. De VIK’S, maar ook vooral de rest van de kinderen hebben erg leuke ideeën voor deze avond bedacht. Zo is er sinds vorig jaar een leuke karaoke gekomen. En dit jaar is er omdat de kwasten 50 jaar bestaan iets speciaals georganiseerd. Zo kan iedereen tegen zijn leeftijdgenoten gaan LASER gamen. Heb je hier geen zin in, geen probleem dan kan je lekker verder disco-en.E zijn ook weer verschillende spellen waarmee je hele lekkere prijzen kunt verdienen.

Dus heb jij zin om deze avond te dansen? Of heb je zin in die lekkere prijzen? (SNOEPZAKKEN) Schrijf je dan in voor de disco op Zaterdag 22 februari en wie weet zien we je daar!!!

 

Iedereen vanaf groep 1 t/m 15 jaar is van harte welkom om, in lekkere vrolijke kleuren, op de muziek van onze DJ en met veel lekkers te eten alvast lekker warm te draaien voor het Carnaval.Deze avond begint direct na de carnavalsmis en is om 22.00 uur afgelopen.